Analisis  utawa    Basa:

Definisi jeneng pisanan Jani

Definisi jeneng Jani: jeneng iki ing varian liya, varian ejaan lan sebutan, varian wadon lan lanang saka jeneng pisanan Jani.

Netepake Jani

Finnish form and Hungarian diminutive of John.

Apa Jani jeneng bocah?

Ya, jeneng Jani nduweni jender lanang.

Wangun jeneng feminin Jani

Jeneng Jani nduweni jeneng wanita sing padha. Wanita jeneng kaya jeneng Jani:

Ngendi jenenge Jani diwiwiti?

Jeneng Jani paling umum ing Finnish, Basa Hongaria.

Jeneng sing padha kanggo jeneng ngarep Jani

Jani varian jenenge

Analyze jeneng lan surname. Gratis!

utawa
Jenengmu:
Jenengmu:
Njaluk analisis

Liyane babagan jeneng pisanan Jani

Jani tegesé jeneng

Apa tegese Jani? Makna jeneng Jani.

 

Jani asal saka jeneng sepisanan

Ngendi jenenge Jani teka saka? Asal jeneng pisanan Jani.

 

Definisi jeneng pisanan Jani

Iki jeneng kapisan ing basa liyané, varian ejaan lan sebutan, varian wadon lan lanang saka jeneng pisanan Jani.

 

Jeneng samaran kanggo Jani

Jani jeneng cilik. Jeneng jeneng asli Jani.

 

Jani ing basa liya

Katrangan cara jeneng pisanan Jani cocog karo jeneng pisanan ing basa liyané ing negara liya.

 

Cara ngucapake Jani

Piye carane ngucapake Jani? Cara sing beda kanggo ngucapake Jani. Pengucapan Jani

 

Kompatibilitas Jani karo surnames

Test kompatibilitas Jani kanthi jeneng kulawarga.

 

Kompatibilitas Jani karo jeneng liyane

Test kompatibilitas Jani karo jeneng liyane.

 

Dhaptar jeneng lengkap kanthi jeneng Jani

Dhaptar jeneng lengkap kanthi jeneng Jani