Analisis  utawa    Basa:

Definisi jeneng pisanan Annika

Definisi jeneng Annika: jeneng iki ing varian liya, varian ejaan lan sebutan, varian wadon lan lanang saka jeneng pisanan Annika.

Netepake Annika

Diminutive saka Swedia Anna.

Apa Annika jeneng bocah?

Ya, jeneng Annika nduweni jin wadon feminin.

Ngendi jenenge Annika diwiwiti?

Jeneng Annika paling umum ing Swedish, Basa Walanda, Finnish, Jerman, Basa Inggris (Modern).

Jeneng sing padha kanggo jeneng ngarep Annika

Annika varian jenenge

Analyze jeneng lan surname. Gratis!

utawa
Jenengmu:
Jenengmu:
Njaluk analisis

Liyane babagan jeneng pisanan Annika

Annika tegesé jeneng

Apa tegese Annika? Makna jeneng Annika.

 

Annika asal saka jeneng sepisanan

Ngendi jenenge Annika teka saka? Asal jeneng pisanan Annika.

 

Definisi jeneng pisanan Annika

Iki jeneng kapisan ing basa liyané, varian ejaan lan sebutan, varian wadon lan lanang saka jeneng pisanan Annika.

 

Annika ing basa liya

Katrangan cara jeneng pisanan Annika cocog karo jeneng pisanan ing basa liyané ing negara liya.

 

Cara ngucapake Annika

Piye carane ngucapake Annika? Cara sing beda kanggo ngucapake Annika. Pengucapan Annika

 

Kompatibilitas Annika karo surnames

Test kompatibilitas Annika kanthi jeneng kulawarga.

 

Kompatibilitas Annika karo jeneng liyane

Test kompatibilitas Annika karo jeneng liyane.

 

Dhaptar jeneng lengkap kanthi jeneng Annika

Dhaptar jeneng lengkap kanthi jeneng Annika