Analisis  utawa    Basa:

Definisi Jeong

Jeong definisi surname: jenenge ing varian liya, varian ejaan lan sebutan saka jeneng pungkasan Jeong.

Netepake Jeong

Varian transkripsi saka Chung.

Ngendi jenenge Jeong teka saka?

Surname Jeong paling umum ing Korean.
Sumber kanggo jeneng pungkasan Jeong: Lokasi.

Jeneng-jeneng sing padha kanggo jenenge Jeong

Ejaan liya kanggo surname Jeong

(Korean Hangul), (Korean Hanja)

Analyze jeneng lan surname. Gratis!

utawa
Jenengmu:
Jenengmu:
Njaluk analisis

More about surname Jeong

Tegese Jeong

Apa tegese Jeong? Makna saka surname Jeong.

 

Asal saka Jeong

Endi wong asal saka Jeong? Asma asli Jeong.

 

Definisi Jeong

Iki jenenge ing basa liya, varian ejaan lan sebutan saka jeneng mburi Jeong.

 

Jeong surname nyebar

Ngendi jeneng mburi Jeong teka saka? Carane umum jeneng mburi Jeong?

 

Jeong ing basa liya

Katrangan cara kanggo ngarani Jeong cocog karo jeneng asli ing basa liya ing negara liyane.

 

Kompatibilitas Jeong karo jeneng

Tes kompatibilitas Jeong karo jeneng.

 

Kompatibilitas Jeong karo jeneng liya

Tes kompatibilitas Jeong karo jeneng liya.

 

Jeneng sing nganggo Jeong

Jeneng sing nganggo Jeong